HansOlsson.net

HansOlsson.net

Bokmässerapport

FantasyPosted by Hans Olsson Sun, October 04, 2015 14:55:40
En vecka har nu förflutit sedan bokmässan i Göteborg. Det var riktigt roligt, och också så stort och intensivt att man knappt hinner förstå var man är.

Hur som helst:

Jag delade i år monter med trevliga Catoblepas förlag, och vi stod i monter D02:02. Detta låg rent fysiskt i en gång mellan två områden. Det var stundtals lugnare hos oss, men också riktigt trevlig för då kunde man prata med läsare och kollegor som kom förbi, utan att behöva anstränga stämbanden.

Med i montern hade jag också den ångande färska antologin "Steampunksagor", som hade releasefest på Steampunkbaren under fredagkvällen. Jag kan varmt rekommendera Steampunkbaren, med häftiga miljöer och trevlig stämning.
Under lördagen var också Steampunkföreningen förbi montern för att promota boken, vilket också var ett roligt inslag.

I övrigt kan jag berätta att när man står bakom en monter, med start från tidig torsdag till sen söndag, så seglade en specifik boktitel genom mitt huvud ganska ofta, nämligen "Maratonmarschen". De första två dagarna ville fötterna inte vara med, men sedan vande de sig och trots all vertikal kroppshållning funkade det riktigt bra.

Under mässan bjöds det också på montermingel, och så klart annat mingel med trevliga läsare och andra författare och utställare.

Tack för bokmässan. Vi ses nästa år igen!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.