HansOlsson.net

HansOlsson.net

King's Hope så gott som klar!

FantasyPosted by Hans Olsson Tue, May 10, 2016 19:56:12

I lördags fick jag klart manuset till King's Hope. Det har varit en lång resa, men nu är de allra flesta bitarna på plats. Jag ska nu låta manuset ligga någon vecka innan det är dags att läsa igenom en sista gång.

När det är klart är det dags att börja tryckprocessen, vilket innebär att boken kommer släppas under tidig höst. Det är riktigt spännande.

För att fira ska jag njuta av det fina vädret i Lothric, i Dark Souls 3. Det är ett bra spel, som har tagit det bästa från både Dark Souls och Dark Souls 2 och har man spelat de tidigare delarna känner man igen sig. I skrivande stund har jag precis anlänt till Profaned Capital och undersöker där omgivningarna. Det är fortfarande den stora behållningen med Dark Souls-spelen, att få utforska och undersöka den bleka, farliga världen.

Det häftigaste hittills var nog när en miljö kändes väldigt bekant, och efter att ha kämpat mig över ett par hustak anlände jag till ett ställe jag varit på förut. Det gick rysningar genom kroppen när jag stod på trappan nedanför Anor Londo. Jag möttes av två silverriddare och fick återigen lära mig att ett spjut är ett formidabelt vapen. Jag var inte välkommen. Inte alls. Nåväl, efter Profaned Capital ska jag dit igen.

Spela lugnt.

/Hans  • Comments(0)//blog.hansolsson.net/#post100